Timmins.slibpompHet effect van onbemande bediening bereiken

vrijgavetijd:2022-09-07 10:39:31 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:76

Kerntips:Timmins.,   Bij het stoppen van de verrichting van de dompelmestpomp, sluit u de haan van de vacuümmeter en drukmeter en de poor

   Bij het stoppen van de verrichting van de dompelmestpomp, sluit u de haan van de vacuümmeter en drukmeter en de poortklep op de pijpleiding van de wateruitlaat, en snijd daarna de voeding van de motor af. Als de temperatuur van de omgeving laag is, open dan de vierkante plug aan het onderste deel van het pomplichaam om het resterende water te verwijderen om vorst scheuren te voorkomen. Tijdens verrichting, zal de maximale temperatuur van het lager ℃ niet overschrijden, en de hoeveelheid calciumbasisvet dat wordt gebruikt voor het smeren van olielager zal hetzelfde zijn als die van het lagerlichaam

Met behulp van de dompelmestpomp, kan het materiaal worden verbrand. De belangrijkste reden voor dit fenomeen is onjuiste werking. Hoe kunnen we het uitbranden voorkomen?

Timmins.   Dynamisch waterpeil: nadat de pomp normaal werkt, bereiken de waterinstroom in het zwembad en de pompcapaciteit van de diepe waterpomp een evenwichtspunt, moet een nieuwe pakking worden vervangen. De verwijderde delen moeten vóór montage met kerosine worden gereinigd.

Kerman.   Een methode is om ultrasone methode te gebruiken om te detecteren of het materiaal cavitatie heeft. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is, dus het lijkt erop dat veel regio"s goede effecten hebben bij het gebruik ervan.

   Problemen oplossen: verhoog eerst de waterdruk, injecteer vervolgens water in het pomplichaam en start vervolgens de pomp. Controleer tegelijkertijd of de terugslagklep strak is en of de leidingen en verbindingen lekken. Als luchtlekkage wordt gevonden, smeerolie of gemengde verf op de verbinding na demontage aanbrengen en de schroeven vastdraaien.


Timmins.slibpompHet effect van onbemande bediening bereiken



   Onderdompelbare modderpomp Gebruik ultrasone methode om te detecteren of er cavitatie in de dompelbare modderpomp is. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen vaak betere meetresultaten bij gebruik.

   De elektrische pomp zou niet in ontvlambare en explosieve omgeving moeten worden gebruikt, noch zou het ontvlambare vloeistof moeten pompen. Hoe gebruik je de dompelbare niet verstoppende rioolpomp?

zeer nauwkeurig.

origineel   Leuk

   Zo wordt het genoemd: dompelbare modderpomp.

   Water- of luchtlekkage in de pijpleiding. De moer mag tijdens de installatie niet worden vastgedraaid. Als de lekkage niet ernstig is, kan de lucht- of waterlekkage worden behandeld met cement of cementmest gemengd met asfaltolie. Tijdelijke reparaties kunnen worden gedaan met wat natte modder of zachte zeep. Als er water lekt bij de waterpompverbinding, vervang deze dan door een nieuwe.

   Of de vloeistof bevat vezels. Voor het medium met vaste deeltjes zoals papierresten, is de temperatuur van het te vervoeren medium meestal niet groter dan ℃.

   Bereid gereedschappen en materialen voor: een set metrische doos met open-end moersleutel, lagertrekker (algemeen bekend als driehoektrekker), magnetische wijzerplaat indicator, buitenmicrometer, klauw voeler meter, vierkante liniaal, koperbar, schroevendraaier met handvat, hamer, V-vormige ijzers van dezelfde specificatie schone kerosine, oliebassin,Timmins.WQ dompelrioolwaterpomp, katoengaren, enz.

Timmins.   Ten vierde, modelselectieparameters: uitlaatdiameter, stroom, stof motorvermogen, waaiersnelheid, pompsnelheid, maximaal deeltje en gewicht.

   Draai in de rolrichting totdat de wrijving tussen de waaier en de voorste beschermplaat stopt,Timmins.Bodemmestpomp, gebruik dan de instelbout om de rotor naar achteren te verplaatsen, registreer de voorwaartse en achterwaartse bewegingskloof, gelijkmatig

   Naast de hoofdwaaier binnen de apparatuur, zal een set waaier voor het mengen aan de onderkant van de eq worden toegevoegd

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Concepcieadviserennieuws
ConcepcieLaatste nieuws