ConcepcieInstallatie van koude voedselopslagHoe kan ik de juiste kiezen?

vrijgavetijd:2022-03-24 19:02:07 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:262

Kerntips:Concepcie,Het voordeel van polyurethaan is dat de thermische isolatie zeer goed is. De buitenkant van polyurethaan koud opslagbord

Het voordeel van polyurethaan is dat de thermische isolatie zeer goed is. De buitenkant van polyurethaan koud opslagbord is samengesteld uit SII, en de productkwaliteit is relatief groot. Echter zodat de koude opslag meer energie-besparing maakt en de werking van koude opslag verbetert.

Polyurethaan spraying wordt algemeen gebruikt in grote en middelgrote koelkasten. Verschillende bekende merken worden geproduceerd tegen verschillende prijzen, het is niet van hoge kwaliteit of goede goederen. Dit is het resultaat van langdurige samenwerking.

ConcepcieOmdat langdurige blootstelling aan wind en zon gemakkelijk kan leiden tot veroudering van de lijn, kortsluiting, lekkage en andere ongevallen; Na de installatie en aansluiting van de nieuwbouw van de opslagplaats is het noodzakelijk de nieuwbouw en de debugging van de opslagplaats te starten en te corrigeren en de waarde van de opslagplaats aan te passen aan de juiste temperatuur; De installatie van een nieuw opslaggebouw moet de gebruiker van een nieuw opslaghuis voorzien van kennis over het gebruik en het beheer van de nieuwbouw, alsmede van een opleiding na verkoop.

Punten met meerdere verdiepingen van koude opslag: klein, dat land kan besparen; Wanneer de opslagcapaciteit gelijk is, is de oppervlakte van de buitenste behuizing kleiner dan die van de koudopslag in één laag, zodat het koude verbruik kan worden verminderd, kan het droge verbruik van voedsel worden verminderd en kunnen de kosten van machines en apparatuur en de exploitatie en beheer dienovereenkomstig worden verlaagd. Tegelijk door de besparing van thermische isolatiematerialen zijn de civiele bouwkosten per ruimte laag en zijn de investeringskosten gering; De locatie van meerdere verdiepingen kan redelijk zijn, zoals de koelkamer kan worden gebruikt als de koelruimte, de zolder op de bovenste verdieping kan worden gebouwd in de ruimte voor het maken van ijs, enz.

Baalbek.De bouw van kleine koude opslag wordt op grote schaal gebruikt in het leven, zoals de voedingsindustrie, de verwerkende industrie enz. omdat de koude opslag zo breed wordt gebruikt, weet je koude opslag? Vooral het bouwproces en de stappen van koude opslag. Begrijpen van het bouwproces en de stappen van koude opslag is nuttig voor alle verbindingen van koud opslag onderhoud.

Door de gesloten celstructuur en het oppervlaktemateriaal van polyurethaanvast schuim met een goede vochtbestendige, waterdichte en corrosiebestendige weerstand heeft het een betere weerstand tegen lucht en waterdamp en kan het worden gemaakt tot inlandse verbindingsstructuur tijdens de vorming, die gemakkelijk te monteren is. Het heeft geen extra isolerende laag nodig om vocht te voorkomen en bespaart veel moeite bij het leggen van isolerende laag.

De koude opslag moet regelmatig worden herzien en onderhouden, teneinde de uitvalsgraad van de koeleenheid te verminderen en een goed koeleffect te bereiken.


ConcepcieInstallatie van koude voedselopslagHoe kan ik de juiste kiezen?



Kenmerken van het koelkarton: goede warmte-isolatie-prestaties, licht gewicht, hoge sterkte, corrosiebestendigheid, verouderingsweerstand en mooi uiterlijk.

De diameters van de inlaat- en uitlaatpijp van de vloeistofopslagtank moeten aan de op het monster van de eenheid aangegeven uitlaat- en uitlaatpijpdiameters worden onderworpen.

Bevroren en gekoelde opslag begon te veranderen in schap- en pallettopslag om de goederen te voltooien overeenkomstig &UL-Idquo; Eerste in het eerste uit ^ rdquo; Het bevordert de kwaliteit van de warenopslag en vermindert het verlies.

Veiligheid en gezondheidDe structuur van de hedendaagse koude opslag is in de ontwikkeling van de geprefabriceerde bouw koude opslag. Het wordt gemaakt in geprefabriceerde onderdelen van koude opslag, met inbegrip van stoom barriere en warmte isolatie plaat om de montage ter plaatse te verzekeren. Het voordeel is dat de projectbouw handig, snel en verplaatsbaar is, maar de projectkosten zijn relatief hoog.

. Onderhoud van de koelcompressor. In een voor gebruik geschikte positie buiten de deur van de koelkamer, moet een hoofdschakelaar worden ingesteld om de stroomvoorziening van de koelcompressor uit te schakelen. Deze schakelaar moet in staat zijn de werking van de koelcompressor te stoppen, en moeten relevante borden worden ingesteld. Indien het mechanische paneel in de hoofdkamer is ingesteld, wordt naast elke koelcompressor een knopschakelaar aangebracht.

Voorzorgsmaatregelen voor aankoop en overbrenging bij het gebruik van het medisch koelopslagproject, moet de snelheid strikt worden gegarandeerd tijdens de aankoop en verzending van producten. Als de temperatuur van de medische koude opslag ongeveer graden is, de openingstijd moet strikt binnen minuten. Als de temperatuur van de medische koude opslag links en rechts graden, de openingstijd kan niet te hoog, strikt binnen enkele minuten.


ConcepcieInstallatie van koude voedselopslagHoe kan ik de juiste kiezen?



De installatie van de bovenste opslagplaat moet bij toerbeurt worden uitgevoerd met de installatie van wandplaten, en de wandplaat moet een gat achterlaten voor het verwijderen van bouwmaterialen; Tijdens de installatie van de bovenste opslagplaat wordt het staalblad bij de overlap met de wandplaat gedurende mm losgekoppeld om te voorkomen dat de koude brug koud loopt; Twee lagen schuimmateriaal moeten gelijkmatig en continu op het gezamenlijke oppervlak tussen elke bovenste opslagplaat worden geslagen. Rivets moeten worden getrokken en bevestigd aan de interne en externe ronde van de stalen plaat, en de klinknagels moeten mm zijn; Volgens de ontwerptekeningen moeten, indien er in het magazijn steunpilaren, kolommen en steunframes van staal zijn, de inrichting en de positionering worden uitgevoerd en moeten nauwkeurige en duidelijke merktekens worden aangebracht overeenkomstig de eisen van de ontwerptekeningen; Weld of installatie van de steunpilaar, kolom, onderstel, enz., en het gelaste knooppunt moet vochtbestendig zijn en volgens de trek-eisen worden behandeld.

Afdeling KwaliteitOnmiddellijke koeling is het installeren van de condensor van de koude opslag in de doos of de bouw van de koelapparatuur,ConcepcieInstallatie voor koude opslag, gebruik de verdamping van de koelmiddel om de lucht onmiddellijk te koelen,ConcepcieInstallatie van voedselsnelle bevriezing en koude opslag, en gebruik de koude lucht om de voorwerpen die moeten worden gekoeld te koelen. Dit soort koeling wordt gekenmerkt door snellere koelsnelheid, kleine warmtegeleiding temperatuurverschil en eenvoudige systeemsoftware, vorm- en positietoleranties zijn in micron-niveau; Geen uitlaatklep slechte ontwerp-prestaties; De werkkamer is niet gemakkelijk om externe koeling toe te passen, en de warmte in het compressieproces is moeilijk, de verplaatsing is groot, de diameter is groot, en de onevenwichtige rotatiemassa neemt toe.

Luchtdichte bouw van een diepvriesmagazijn: de gewijzigde atmosfeer van een nieuw opslaghuis wordt ontwikkeld op basis van de traditionele hogetemperatuuropslag, met de „Idquo”; Refrigeratie ^ rdquo; Functie, langdurige koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag bouw, verse fruitopslag, medische koude opslag, complete producten,ConcepcieInstallatie van de koelopslagfabrikant, uitstekende kwaliteit en gunstige prijs. Er zijn ook ^ Idquo; Air conditioning ^ rdquo; Functie; Het koelhuis is echter geen eenvoudige superpositie van gewone hoge temperatuur opslagplaatsen en air conditioning. Om de gassamenstelling in de opslagplaats snel aan te passen, en de specifieke installatievaardigheden van de koude opslag zal ook een relatief gedetailleerde introductie voor u maken in het volgende artikel. Bij het installeren van de koude opslag, moet u het eerst installeren van de hoek. Later, volgens de hoogte van de koude opslag, maak een gat in het midden van het isolatiebord, en trek de hoek delen van ijzer totdat er een gat op het isolatiebord

De structuur van de hedendaagse koude opslag is in de ontwikkeling van de geprefabriceerde bouw koude opslag. Het wordt gemaakt in geprefabriceerde onderdelen van koude opslag, met inbegrip van stoom barriere en warmte isolatie plaat om de montage ter plaatse te verzekeren. Het voordeel is dat de projectbouw handig, snel en verplaatsbaar is, maar de projectkosten zijn relatief hoog.

Isolatie van de vloer van de middelgrote koude opslag de structuur van de middelgrote koude opslag is wat we vaak het oppervlak noemen, dat wil zeggen, de bovenkant en wand zijn gemaakt van kleur staal plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal, terwijl de grond apart moet worden geïsoleerd. Op dit moment zijn de gemeenschappelijke activiteiten op de markt: het leggen van de grond met XPS geëxtrudeerd karton, het leggen van vochtbestendige en stoomisolatiematerialen SPS boven en onder de geëxtrudeerde plaat, respectievelijk het gieten van beton of versterkt beton.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Concepcieadviserennieuws
ConcepcieLaatste nieuws